S*MAYAABIGAILS DOUGLAS ALASDAIR

 

BLÅ SOMALI

Douglas är min första avelshane. Han är vackert blå och väldigt speciell. Han stormtrivs med flickorna Signe, Nina, Shirley och Doris. Han tycks avguda min gamla huskatt Victor, då han så gott som alltid vill vara nära honom och buffas och kelas. Tyvärr gick Victor bort 12/1-09. Douglas letade efter honom och var lite ledsen en tid, men nu mår han bra igen. Han apporterar duktigt och gärna!

Som avelshane var han hur lätt som helst att ha. Inget strilande och lugn som en filbunke. Han är en väldigt snäll pojke med härligt temperament.

Douglas är nu kastrerad och hans lyckade karriär som avelshane är över. Han skötte sig exemplariskt och alla var väldigt nöjda med honom. Nu ska han få vila, och bara ta det lugnt ett tag. Senare kanske han visar upp sig på en och annan utställning. Han är en riktigt ståtlig liten prins!

Douglas favoritleksak är en röd tomte i garn. Den apporterar han gärna med och när jag sover lägger han den på mig så jag inte ska missa den när jag vaknar.

Ögonlyst 050704 u.a. Patellastatus normal, Testikelstatus normal. Ej navelbråck. FIV, FeLV negativ. Douglas är PK-normal. Kastrerad.

Stamtavla Utställningsresultat Bilder

 

Hem