ATT KÖPA KATT FRÅN S*ASTONISHING

 

S*Astonishing är en liten kattuppfödning i hemmiljö. Kattungarna säljs inte via internet utan endast efter personlig kontakt.

Det är väldigt viktigt för mig att kattungen hamnar i ett kärleksfullt, lugnt och välskött hem. Jag måste kunna vara säker på att kattungen får det bra. Därför vill jag besöka det nya hemmet, innan, vid leverans eller en tid efter. Om möjligt, vill jag leverera kattungen till det nya hemmet.

Mina katter är familjemedlemmar och växer upp i ett tryggt och lugnt hem. Så vill jag att de ska ha det hela livet.

Om katten ska gå ut, får det endast ske i rastgård, på innätad balkong eller i sele. Det finns alldeles för många faror ute i det fria, vad som helst kan hända. Katten kan tex. bli påkörd, sönderriven av annan katt eller springa bort.

Katt som inte ska gå i avel ska kastreras/steriliseras.

Om köparen inte kan behålla kattungen/katten ska jag omedelbart bli underättad för att hitta ett annat bra hem.

När intresse visats för en kattunge håller jag den högst en vecka om handpenning ej erläggs. När handpenning erlagts skrivs ett tingningsavtal.

Reserverad katt= Finns intressent, handpenning ej erlagd, katten fortfarande till salu.

Tingad katt= Handpenning erlagd. Katten ej längre till salu.

Såld= Katten betald.

Vi kommer överens om när kattungen kan hämtas, dock ej innan den är 14 veckor.

När den hämtas ska den vara fullt betald. I förväg eller kontant vid hämtning . Om katten inte betalas och avhämtas återgår ägarskapet till mig och jag har rätt att sälja katten till någon annan. Handpenningen betalas ej tillbaka.

Om det skulle vara något fel på kattungen vid veterinärbesiktningen får köparen bestämma om köpet ska gå tillbaka eller om försäljningspriset ska sänkas..

Vid leverans är kattungen:

E-mail : astonishing.somali@gmail.se

Tillbaka